i can drive you nuts

Åh, så roligt! Jag vaknade vid ungefär halv två idag, duschade alldeles för länge, sen kommer jag inte in på facebook... Äh, jag får rädda världen imorgon istället. Men idag måste jag städa och plugga. Städa är ett grovt ord för min del, ett ord som man helst inte vill yttra... Ungefär som om man säger bomb på en flygplats, då blir ju väktarna och all personal där helt utom sig, så sätt in städa, opasslig tid och Mia istället för de självklara orden.
I alla fall så har jag inte uppdaterar på en dag eller så, eftersom jag varit borta. Med tanke på att jag kom hem vid halv två igår kväll så kändes det som att jag behövde sova mer än blogga. Vart har jag hållt hus? Hemma hos Matilda(tryck!) och på Jul kul cupen i Emmaboda, som jag förmodligen redan har nämnt. Jag och mitt lag spelade under fredagen, tyvärr gick vi inte vidare till dagen därpå. Men en felbedömning av domaren gör en jävla skillnad, speciellt om det är en straff.
Dagen därpå åkte vi till Emmaboda igen, alltså igår. Matilda är nog rätt glad för att den här traditionella helgen är över, mest för att jag tjatade hål i huvudet på henne. Det handlade om allt från om att jag vara paranoid för att jag trodde att folk kollade på mig till filmen Upp. Bara så ni vet så heter inte snakebites längre snakebites, numera heter det facebites. Men det var en jävligt bra helg helt enkelt.
Matilda: Vad coolt det skulle vara om vi kunde se matchen i 3D!
(när vi kollar på en inomhuscup i Emmaboda)jag är som ett metspö utan napp

Funky cold medina... Det borde fan vara förbjudet att lyssna på 90-tals rap med äckligt bra beat, det är som en drog. Just nu håller jag på med att förbereda mig inför avfärd om en timme, då sticker Matilda(tryck!) och jag till Jul kul cupen i Emmaboda, både för att spela och kolla. Personligen tycker jag att det är roligare att kolla, men jag ska göra mitt bästa... Problemet är att jag kommer vara så jävla nervös, det känns redan nu när jag tänker på det. Senare ikväll crashar jag Matildas place, så det blir nog inte mer uppdatering.

Här får ni alla fall videoinlägget som jag inte tänke publicera.


ostbågar, inte cheez doodles

Äntligen är det torsdag. Vet ni vad det betyder? Att jag ska sitta framför Mammas pojkar och odla lite fett tänkte jag, med hjälp av mina kära ostbågar. Ostbågar har jag inte ätit på kanske 10 år, det är sinnessjukt. Det beror på att jag är allergisk mot jordnötter... Med tanke på att ostbågarna har innehållit spår av jordnötter har jag varit tvungen att sluta äta det. Så idag, när jag vandrar till chips avdelningen på City Gross, för jag tänker; "Nu är det fan i mig på tiden!" Jag tar tag i en ostbågspåse, läser innehållsförteckningen och vet ni? Den innehöll inte spår av jordnötter! Att jag undvikit dem pga en ogiltig orsak, det gör mig jävligt förbannad. Men låt oss lämna det där nu.
Nu ska jag bosätta mig i soffan, med en påse ostbågar, julmust, en mattebok och kanske en familjemedlem.

i need to feed my alien

Att ta en tupplur på fem timmar är inget jag rekommenderar, om det inte är meningen att ni inte ska sova på natten. Nu är jag sjuhelvetes hungrig också, det känns som om att jag har någon alien i magen eller något. För får jag inte något att äta börjar jag väl tugga på orkidén jag har i rummet. Istället för att sitta här, skulle jag kunna plugga matte (väldigt nödvändigt) och ta mig något att äta, det blir ju win-win? Men att sitta vid datorn, kolla in bloggar och svälta duger bra just nu.
Tänkte bara upplysa er som inte vet, att jag ska åka till Filippinerna. Ska fira både jul och nyår där, med halva släkten, dvs. den på mammas sida. Jag längtar något oerhört att få åka ner dit. Även om detta inte är någon fotoblogg, så lovar jag att det kommer bli en massa foton. Jag ska uppdatera dagligen ett par gånger, även ge lite videoinlägg och sådant, så att ni får se hur jag har det där nere. Ser fram emot att ge något nytt till bloggen, faktiskt.
Imorgon blir det att redovisa ett skolprojekt, som handlar om mobbning. Jag kanske lägger upp själva filmen vi spelade in, på bloggen sen. Den lär inte vinna någon Oscar, och känns lite mer som amatör porr-rulle med en gnutta av Kalla Fakta i sig.
Väcker denna några minnen?

monarker och ny-skitna toaletter är inte populärt

Efter att ha vaknat lika pigg som en klubbad oxe så drog jag mig till skolan ändå, med min blåa monark. En cykel som jag planerar att göra mig av med till våren, för att sedan renovera en gammal cykel. Tanken var att jag skulle göra den zebra-randig eller spraya den snorgrön/gul. Känns som att jag kommer känna igen den lättare ifall den blir snodd, monarker är rätt vanliga i vårt avlånga land och då snackar jag inte om medlemmar av vår fina kungafamilj med blått blod i ådrorna. Så jag tar mig till skolan, för att repetera med kören till Lucia. Så som många andra gånger tar jag i utav helvete i de höga tonerna på Gläns över sjö och strand, för att sedan möta besvikelsen om att det fortfarande skär i öronen mer än när man försöker äta tvål med bestick. Så nu har jag kommit fram till att jag inte är perfekt, utan att jag har svagheter. Här nedanför ser ni tio utav mina svagheter, när det gäller mina egenskaper...

• Att sjunga... bra.
• Markerade kindben, jag dör lite när killar har det.
• Att jag nästan kräks när jag går in på en ny-skiten toalett.
• Mitt humör. Jag kan vara jätte glad, och även jätte förbannad. Det känner nog de flesta till.
• Omöjligheten att någonsin bli nöjd.
• Min avsky gentemot rotselleri, vilket gör det omöjligt för mig att äta de flesta grönsakssopporna.
• Att jag både är naiv och paranoid, två drag som helt enkelt inte går ihop.
• Jag har en tendens till att döma folk, men jag har alltid rätt. Alltid.
Samlarbehov. Jag älskar att ha många filmer, dvd-boxar, kläder och annat.
• Mina fobier. Vart ska jag börja? Loppmarknader(gammal skit), bakterier, trädgårdstomtar, rostigt material osv. Bara normala saker.
Min egen gjorda chokladmjölk får bli dagens tumme upp (tack gode Gud för ytspänningen), på andra plats kommer min tupplur som ska börja inom en kvart.


teknologin och livsviljan går hand i hand

Efter en lång och utmattande dag är jag hemma. Besöket på ProCivitas var ungefär som väntat. Jag fick bara positiva intryck, och numera känns gymnasievalet rätt självklart för mig. Detta kommer eller kanske kommer låta nedvärderande på många vis, men jag tycker att de flesta kommunala skolorna är trashiga och skabbiga. Då blir det högstadiet all-over-again. Med alla ungdomar, varav hälften är riktiga idioter som samlas på ett ställe för att inte göra någonting. På en privatskola känns det mer som om att folk är motiverade och på samma plan, detta kan bero på vilka ämnen som skolan presenterar och på hur höga intagningspoängen är.

Okej, jag kan erkänna att jag har fördomar mot kommunala gymnasieskolor. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag fördomar mot det mesta, och då pekar jag mest på beteende osv. Exempelvis att jag anser att folk som älskar att ha tomtatpuré på mackan oftast har dålig smak när det gäller strumpor. Självfallet låter jag inte det vara avgörande när jag bestämmer om det är en bra eller dålig person, men jag tror nog att vi alla har lite fördomar i bakhuvudet någonstans. De behöver inte vara elaka eller råa, men visst har alla dem.
I stan inhandlades en klänning som jag ska ha till julavslutningen och julbordet, en vanlig vit tröja och mitt nya sim-kort. Fast jag behålller samma nummer, enastående. Så ni som har mig på msn eller facebook, ni kan ju bara skriva ert mobilnummer till mig med tanke på att jag förmodligen inte har kvar det längre. Nu känns det lite som att livet börjar, för nu har jag fått tillbaka min mobil. Är det inte konstigt hur intelligent människan anses vara, fast vi inte ens kan jaga själva, laga mat utan några specifika hjälpmedel eller ens kan klara oss utan våra high-tech prylar? Har människan vidarutvecklats, eller bara blivit mer korkad? Det går ju att diskutera.
Nu ska jag ta itu med min enorma klädhög... Att köpa mer kläder hjälper ju inte problemet precis.

VIDEOINLÄGG


en mia utan massa plugg, är en glad mia

Äntligen får jag andrum. Framför mig väntar en vecka med endast läxuppgifter, matte plugg och en SO-inlämning. De senaste veckorna har kantats med prov, inlämningar och mental frustration. Jag kan tala om för er att det fanns tider då jag bara ville sätta mig i en kassa under de kommande 50 åren, men det är väl att gå för långt.

Något annat som fått mig att vara ångestfylld är att jag inte har någon möjlighet att använda photoshop. Det är som att ta bort MTV från alla hjärndöda tonåringar ungefär. Förresten, när vi ändå är inne på ämnet så kan jag flika in att jag fullständigt avskyr MTV. Dock inte den bra musik som syns på kanalen cirkus 2% under deras sändningstid och MTV Music Awards, hela shebanget. Men ni vet allt som kommer där till? Dessa IQ-befriade reality serier. Dvs. Brooke Knows Best, The Hills, Life of Ryan, Made och My Sweet 16. Den ena dummare efter den andra, och helt poänglösa. Vad handlar de om? Människors liv? Visst, det är det vi ser på tv... Men oftast vill man ju ha lite humor i det, ett syfte och någon form av röd linje genom kalaset, men uppenbarligen anser många att det inte är nödvändigt. Somliga tycker att det är roligt med en blåst amerikansk 20+ brud som säger "Uhm, and I was like, and she was like... And I was like; no way! And then she were like; way!" Men med tanke på att jag inte lägger ner tid på dessa gudsförgätna serier och istället lägger ner tid på nyttigare saker som att kolla på That 70's Show, eller Idol så borde jag kanske inte uttala mig särskilt specifikt. Men det faktum att folk kräver så lite, irriterar mig.
Senare i veckan ska jag fixa Photoshop, lagligt. Helgen kommer bli sjuhelvetes skön, tradition Matilda! (klicka på "Matilda") Just nu orkar jag inte skriva något jätte sarkastiskt, elakt, ironiskt eller beblanda mig med världens alla oändliga problem. Men jag kan säga något, eftersom jag inte har släppt ut så mycket koldioxid på den sista tiden har jag tänkt att shoppa lite. Någon mer som är för växthuseffekten? Känns som en väldigt begränsad utveckling, men det gör ju kärnkraften också.


kasta årorna överbord, vi sjunker ändå

Just nu håller jag på med skolarbetet från helvetet. Jag har lagt all min tillit hos iMovie, och det faktum att det inte fungerar gör så att det hela skiter sig. Önska mig lycka till, för nu är jag fly förbannad och hjälplös.

hjärn-sveda, mat-tina på crack? vad har egentligen hänt?

Godkväll, mina kära vänner. Jag kanske ska börja med att be er så hjärtligt mycket om ursäkt, och även mig själv. Detta kommer nog bli ett hyfsat långt inlägg, just för att jag känner behovet av att skriva av mig. Det är otroligt hur lustigt det känns att blogga igen, spirit fingers. Visst, det låter larvigt. Ungefär lika larvigt som folk som endast går med strumpor i skolan. Finns det något som irriterar mig lika mycket som Marcus Birro så är det ta mig fan folk som går utan skor i strumpor.

Under tiden jag har varit borta har jag:
• Pluggat, mer än jag någonsin gjort tidigare. Biverkningar? Hjärnan svider utav kunskap.
• Sjungit i en kör, på 250 pers. Genomsnittsåldern? Cirka 65 bast. Fanns det några män i kören? Ja, ni vet den typen av män som har fått höra från frugan; Men Arne, du sjunger ju precis som Evert Taube! Maken i fråga tolkade det som en komplimang och började i en kör. Låt mig förklara en sak för er, att säga att någon sjunger som Evert Taube är en förolämpning. Det är värre än att säga att någon ser ut som ett gris arsle i ansiktet. Sannerligen har han några bra texter som kan falla en i smaken, om man börjat spela boule med pensionärsklubben och tycker att män som dansar till dansband är stiliga. I alla fall så skulle jag kunna tänka mig att jag sjunger bättre än Evert Taube, fast jag låter som Mat-Tina crack. Men det var en rolig upplevelse, och Py Bäckman uppträdde. Yttrar någon sig om att den människan sjunger bra... Ja, då blev man nog tappad som liten.
• Vaccinerat mig mot svininfluensan. Att vara mer rädd för vaccinet än influensan, det förstår jag inte riktigt. Men alla tänker olika, det är därför det finns en massa rednex som sätter på djur i Amerikas sydstater.
• Insett att Amy Diamond är lika allmänbildad som Fritzl's (barn)barn är.
Jag kommer ta upp bloggningen nu framöver, och jag hoppas innerligt att ni följer den. Någon som vet om Photoshop funkar på Mac?

kolla.

Soran till president! ... eller nästan i alla fall. Jag håller med fullt ut. Ni som fortfarande funderar över om Sverigedemokraterna är bra eller dåliga, ni kan kolla på Sorans andra klipp på youtube. Oerhört bra och intressanta. Det får än att fundera lite, det kan vara just det vi människor bör göra. Fundera.

sikta mot stjärnorna och landa i blomrabatten

Vet ni vad jag blir irriterad över? Folk som tror att de kan komma någonstans utan att anstränga sig ett skit, och folk som ursäktar sig hela tiden. Visst, vi har våra anledningar till varför saker och ting inte alltid blir som vi har tänkt... men när man ständigt kommer med samma sak hela tiden, då är det fan bara löjligt.
För jag får många gånger höra "men du har ju lätt för det." inte som en komplimang, utan som något för att de själva försöker övertyga sig att det är okej att faila. Men saker som vissa människor ska veta, det är att jag lägger ner tid och själ i mitt skolarbete, jag tar det på allvar. Så jag förtjänar varenda jävla betyg jag har fått, och det är inte för att jag är smart, utan jag anstränger mig som fan att komma dit jag vill.
Vi är alla olika, har olika ambitioner och så vidare. Men folk som nöjer sig med det lite sämre än vad de egentligen kunnat få, jag förstår mig inte på dem. Hela poängen med att nå sina mål är att kämpa för dem, att tro att man kan nå dit utan att lägga ner mycket tid på det är just pga ren lathet och naivitet.
Jag tror inte på att människor är dumma, vissa kanske har lite svårare för vissa saker, men det handlar bara om planering och prioritering, då får man helt enkelt lägga ner den tiden som behövs? För jag anser att om man kämpar för sitt mål, då förtjänar man det... om inte, nej, då var du inte förtjänt utav det. För bortförklaringar fungerar bara under en viss tid, och det beror på vad du har för typ av människor kring dig. Så folk som tror att man kan glida fram på en räkmacka genom livet, de behöver en hård jävla spark i röven.
Tack för mig!
Jag ska köpa en Canon skiva som fungerar på datorn så jag kan lägga in annat än cam bilder.

fuck it

God eftermiddag ni vänner på cyberspace. Jag kan inte lägga in några som helst bilder som fungerar på nätet med min nya mac. Varför? För att datorn är för ny, så snart får jag köpa en ny version av Canon Eos Utility. Vilket känns rätt onödigt med tanke på att jag vill lägga pengar på annat. Men tills dess får ni nöja er med cam-bilder, även om det kanske inte är det roligaste i nuläget.
Ha det bra tills vidare.

vem behöver taket över huvudet när du har en massa prylar?

Tjo, och klackarna i taket. Nu var det ett tag sedan jag bloggande, men mina vänner... Jag har en ursäkt. Mina fjorton år blev femton år den 8:e november. Jag har med andra ord fyllt år, närmare förklarat för er med hjärna utav kötbulle-size. Fick en massa fina saker, som jag uppskattar mer än föda, vätska och sömn. Sånt som de säger att vi människor behöver, men om det blir svältår någon gång... Då kan jag alltid äta upp min nya mac eller mina kläder eller så.
Ska lägga in lite bilder från min födelsedag nu, senare väntar oerhört mycket plugg. Har musik prov i morgon, men är man en naturbegåvning så är man. Det kan man inte gömma under täcket.

Sa jag att jag fick en siamesisk tvilling i födelsedagspresent? Helt fabulöst!


en städad miljö ger lugn och ro, det gör även gräs

Puh... Nu har jag städat rummet. Vilket innebär att jag plockat tillbaka kläderna i garderoben eller slängt dem i tvätten, tagit ut soporna och den sortens slav göra. Att dammsuga, damma och allt annat som anses som att städa, det är inte till för mig. Kollar man inte ovanför hyllorna så ser man inte dammet. För det du inte ser kan inte skada dig, visst är det så. Man kan ju undra varför jag städar, med tanke på att det är något jag sällan sysselsätter mig med. Nej, då föredrar jag att lyssna på Lotta Engbergs musik i två timmar. Det kanske inte är lika fysiskt jobbigt, men det är mentalt påfrestande till max. I alla fall så städar jag till att vi släkten kommer för att vi ska fira mig, den närmaste släkten skulle man kunna säga. Det blir väl att äta gott (hur medelålders lät inte det?), tror på sushi m.m och öppna lite presenter.

Ska jag vara ärlig så har jag lite aningar om vad jag kommer få. Delvis för att den har legat oinslagen på matsalsbordet sen i tisdags, men nu har något mähä lagt den på golvet istället(?). Så man kan gott och väl säga att jag har en inblick i vad som kommer ske. Men ey, man ska inte ropa hej innan man är över bäcken. Eller hur var det? Bilder och sådant jävelskap kommer senare när jag finner tiden... Typ ikväll?Jag vet att bilden är lika dålig som Jimmie Åkesson är på att få ett ligg. Hade precis fått det nya objektivet då, och jag var inte alldeles för haj på det.


"man overboard!"

Äntligen är det helg, och min födelsedag... Ja, den närmar sig bara mer och mer. För att slakta lite tid så ser jag på Clay Pigeons. Med tanke på att jag är vad man skulle kunna kalla galen i Joaquin Phoenix. Det är inte så att jag har starstruck-fjortis-syndromet, jag beundrar hans talang helt enkelt. Clay Pigeons må vara riktigt jävla skruvad, men fy helvete vad bra den är.

Jag kan ju påpeka att idrotten i skolan inte gick alldeles för bra, med tanke på att vi hade styrketräning. Mia och styrketräning går inte ihop, det är som jultomten och midsommar. Detta är med tanke på att jag har en kroppstyrka likt en kattunge. Ska fortsätta kika på filmen nu.

Om ni har tips på några bra filmer, så skulle jag uppskatta om ni kommenterade och berättade."Of course she's a woman, she's got long hair!"
"It could be a rockstar, we don't fucking know what it is. Do we?"


de små sakerna, som egentligen är så stora

Låt mig räkna... Fysik, matte, svenska, musik och franska. Jag har saker att göra upp över huvudet nu, och jag gillar inte det. Så nu ska jag börja plugga. Det blir ofta att man skjuter upp saker och ting, men ibland får man ta sig i kragen och fråga sig själv "Vill du sitta i kassan på Konsum tills du blir pensionär?" är svaret på den frågan ja, då är det bara att ligga i att inte göra någonting.

Just nu trillar snön ner från himlen. Jag kan inte tycka något annat än att det är kallt och underbart. Vintern må vara omständig med alla jackor, fodrade stövlar och snoriga näsor... Men att hålla i en kopp med varm choklad, in virad i en filt stående helt stilla medan man blickar ut genom fönstret för att se snöflingorna falla på ditt fönster, det är sånt jag längtar efter. De här små vardags sakerna som ingen bryr sig om eller ger någon som helst uppmärksamhet till, är det inte dem små upplevelserna som visar att vi har levt?
För jag vet att vi så ofta går förbi de små underbara sakerna i livet, sånt som vi skulle sakna om det inte fanns. Det kan vara hur friskt vinden blåser mot ditt ansikte på hösten, när du kollar tillbaka i fotoalbumet och bara ler förnöjt, när du och din familj sitter framför Kalle Anka på julafton och alla bara ler och ögonen glittrar. Små saker som stämningar, dofter, syner och minnen som gör oss lyckliga igen.

Nu längtar jag oerhört mycket efter julen som ska firas nere på Filippinerna med släkten på min mammas sida. Traditionerna skiljer sig, men glädje och lycka är detsamma på alla ställen i världen. För i grund och botten är alla människor likadana, oavsett kultur och religion. Tänk på det.
"aaah, men azzåh... hon är juH heehlt ceehpeeeh!"

Bara läs, och skratta. Duschar har ju funnits sen Jesus föddes, kanske den enklare versionen dvs. hälla-vatten-ur-en-hink-på-huvudet, så att försöka äga någon med att berätta att det finns duschar... Det är ju som att kolla på Linda Rosing och faktiskt bli inspirerad till att plastikoperera sig, idiotiskt.

Så när du slutat stava som om du hade fjortis-dyslexi och fixat till grammatiken, och även börjat förstå dig på ironi... Då är dina chanser goda till att folk faktiskt kanske börjar ta dig på allvar, men bara kanske. Är det inte otroligt hur många ungdomar det finns som är mer tomma i huvudet än vad en obebodd fågelholk är tom?


någon idiot som vill vara med i "bonde söker fru"?

Livet är bra jobbigt ibland. Tänka sig att jag fick G på engelska provet. Det är ta mig fan helt absurt! Jag skäms! Nu tänker ni; du får ju vara glad för att du fick G. Det tro fan att jag inte tänker vara, med tanke på att jag har kapacitet till att nå MVG. Vi kan säga såhär, engelska har alltid varit mitt ämne... Jag har inga som helst problem med det, men ibland blir vissa saker bara fel och man blir ofokuserad. Men usch... jag rodnar över blotta tanken.

Något annat jobbigt idag? Att mina pannkakor blev åt helvete, delvis för att de brände fast och att jag fick rännskita av dem. Jag har väl en känslig tarmkanal eller något, inte fan vet jag. Nej, nu ska jag se Bonde söker fru.
Jag undrar vad det är för idioter som frivilligt söker efter en bonde som luktar ladugård. När jag tänker efter skulle jag nog hellre vara med i en sådan intelligent serie som Baren, den minns ni väl? Men tänk att ha den där stickande lukten av ko, häst, gris eller vad fan man nu har för boskap, det måste ju vara oerhört äckligt? Inte för att jag har några direkta erfarenheter, men jag skulle nog kunna tänka mig...

den banbrytande hamburgare

Jag är ett stort fan av wimp.com, en sida som lägger upp alla slags videos som är riktigt underhållande... mestadels. Så kom jag över en video då Windows sammarbetar med Burger King med att göra reklam för sitt nya operativ system Windows 7.
Då har de alltså gjort en stor jävla hamburgare på 700g kött, nästan ett kilo. Personligen skulle jag nog aldrig orka den, men om andra gör det så kan ni ju åka till Japan och äta er en hamburgare. För er som tyckte att en Big Mac är alldeles för liten, då är ju den här idealisk.
Är det bara jag, eller känns det förbaskat överdrivet? Varför inte göra reklam som normala företag? Med fula kepsar, t-shirts, kallingar, ballonger och all annan skit. Nu ska windows vara så oroväckande att de gör det genom hamburgare, men okej... All ära åt dem. Fast nu är jag så hungrig så jag skulle nog kunna tänka mig att smälla i mig en sådan, för nu känns t o m de där blåa köttbullarna jag åt på halloween lockande.

Skulle ni kunna tänka er att äta en sådan? Om jag betalade resan till Japan åt er?
nyhetsuppdatering och att vilja ha en flodhäst

Bloggningen har legat på is under de sista dagarna, och de kommer de nog göra under den pågående veckan också. Kommer att lägga in ett inlägg per dag, men bättre än så blir det inte. Men på lördag fyller jag 15, jävla år. Då kommer jag troligtvis får en present som kommer underlätta mitt bloggande något oerhört.

Varför kommer min bloggning bli lidande? På grund av allt plugg. Det handlar om priotering, något jag måste öva på. Visst är det mycket plugg, men det blir vad man gör det till. Om du verkligen vill ha den där flodhästen du alltid drömt om, då kommer du att kämpa dig till den. Om du sedan står där och inte har din kära flodhäst? Ja, då är det du som har gjort fel någonstans på vägen. Jag tror på att allt går att kämpa sig till, om det inte hade varit så, då hade vi inte haft kvinnlig rösträtt, doktorer, kärnvapen och narkotia insmuggling.

Jag har bra nyheter, och mindre bra nyheter.
De bra nyheterna är att jag ger er tillgång till min Spotify lista som ni ska lyssna på (tryck på bilden för i helvete!) och att jag fick VG på historia uppgifterna. Tråkigt nog så vet jag att ett MVG hade bara krävt lite mer ansträngning, och det hade jag lätt klarat annars. Så det var lite fittigt ändå.
De mindre bra nyheterna är att vi ska ha grupparbete om etik och sådant i SO:n, och min grupp ska jobba om mobbning. Det måste fan vara tråkigare och mer besvärligt än att kolla på The Hills.


Tryck på bilden!


se och njut


RSS 2.0