life is but a train full of candy

När uttråkningen har blivit maximal, då ser man på Halv åtta hos mig och faktiskt funderar seriöst över att plugga på franska glosorna. Om jag någonsin säger att jag gör detta en torsdag kväll, då vet ni att jag har så tråkigt så att jag nästan trillar av pinnen.

Skolan är betydligt lugnare nu, det faktum att de satt alla betyg till julavslutningen idag kan vara en orsak. Jag vet lite hur jag ligger till, men nöjd skulle jag inte säga att jag är. Men nästa fredag smäller det. I varje fall, från en sak till en annan. Jag är nog inte ensam om att bli irriterad på människor som leker dumma, ni vet... Människor som man inte vet om de faktiskt leker dumma eller sinnessvaga dvs. efterblivna. När människor inte kan få uppmärksamhet på något annat sätt, ja... Då spelar de dumma i huvudet. Men om det faktiskt är så att de är mentalt svaga, ja... Då föreslår jag att man flyttar dem till ett färgglatt rum där de kan dregla och bygga lego med de andra små barnen. Ni vet självfallet inte vad jag pratar om... Men får ni aldrig känslan att ni vill go-Fritzl-on-their-ass(om man räknar bort allt barnafödande och våldtäkterna)? Inte? Glömt att jag nämnde det.

De föregångna dagarna har kantats av schack på datorn och att se på Paradise Hotel, jag försökte balansera det så gott det gick. Men... Idiotin vägde över. Bloggningen tar inte fart på riktigt allvar ännu, någon som vet om det finns Canon EOS Utility för Mac OS X 10.6? Skulle verkligen behöva det. Ha det bra, för ska plåga sönder mina hjärnceller med Mammas pojkar.


Kommentarer
Postat av: Thaina

Sv: ja, verkligen =)

Jo, såg dig i smp, lucia i lessebo ;) btw, vi hade lucia uppvisning idag.

2009-12-11 @ 19:18:57
URL: http://thaina.devote.se
Postat av: matilda

förstår precis vilket dumhuvud du menar.

2009-12-12 @ 22:19:26
Postat av: Malle - Hockeyfru

hihi mammas pojkar är underhållande:P

2009-12-16 @ 22:20:46
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0