"thus conscience does make cowards of us all."

Hej där. Än en gång sker det oförklarliga, att jag uppdaterar. Kan ni tänka er att den värsta sortens blogg maniac (förutom den sorten som trycker upp brösten mot camen i sina videobloggar) har blivit såhär dålig på att uppdatera? Men kikar man på mina betyg, då ser man solklara resultat, till det bättre alltså.

Som en avrundning av terminen så fick vi se på två filmer under dagen utan lektioner. När man tänker efter är det ju rätt äckligt hur dålig fantasi vuxna människor som jobbar inom skola och omsorg har. För varje år är det samma sak, film. Självklart är det uppskattat inom vissa kretser och elever på min skola, från min sida är det lite halvhjärtat måste jag säga. På morgonen såg vi på Hamlet. Hur i helvete kan man välja Hamlet före Troja? tänker ni. Ja, hur i helvete tänker man då? Jag vet faktiskt inte... Uppenbarligen tycker jag bättre om rattfyllerister som hatar homosexuella (Mel Gibson) än överskattade skådespelare (Brad Pitt), inte särskilt logiskt. I varje fall trodde jag att jag skulle kunna vara tillräckligt djup för att orka med Hamlet och Mel Gibson, men nej. När varje replik är en hel jävla vers... Då önskar man bara att något skjutit William Shakespear så att ett tjugotal skolbarn i en 9:a i Småland sluppit höra detta eviga tjat, incesten och det ena med det tredje.

Baksmällan har jag konstigt nog inte sett förrens idag, men den var okej. Hade jag varit hemma hade jag nog skrattat så att jag gjort ner mig i brallan, men i dubbel-klassrummet finns bara tre utgångar varav en leder till ett grupprum, dead-end. Med andra ord så avstod jag, men den var rolig... och dessutom väldigt originell. Jag menar, hur många filmer har involverat ett giftermål med en strippa by accident? Många? Jaha... Kanske var den inte så originell, men den var väl lite som mellanmjölk, den passar både till kanelbullar och tomat inlagd sill.Hamlet gets the axe!Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0