-

De senaste dagarna har uppdateringen varit lite si-sådär, men det har ju faktiskt varit jul. Så istället för att skriva ett fett jävla inlägg så tänkte jag att jag istället kunde skriva upp lite feta punkter istället, för att sammanfatta mina senaste dagar här på Filippinerna.• Att människor jag inte känner hälsar och släktingar jag inte kommer ihåg ger mig presenter och pengar. Det är absolut inget jag har något emot, tvärtom. Angående present delen... Hit me with your best shot!

• När vi körde hem från släktträffen hos mammas mormor så gick en pojke fram till vår bil, dåligt klädd... och ville sälja någon kokos-sak till oss. Jag har alltid varit medveten om situationen här på Filippinerna när jag var yngre, men nu träffar verkligheten mig mycket hårdare. Att en pojke på kanske elva år ska behöva gå runt i den 35 grader varma solen och bara får sina förslag till försäljning avslagna är sorgligt. Äckligt nog kommer jag låta som miss universum nu, men jag vill bara ta hem dem och rå om dem, hjälpa dem. Vilka offer vi är inför slumpen av vilken familj vi föds i, det är otroligt. Nästa gång vi kör förbi mannen som brukar sitta vid vägen, han som inte kan gå, med den blå hjälmen för att han inte ska få pengar i huvudet av de förbi passerande som kastar pengar till honom genom bilrutorna så ska jag nog kasta honom en sedel. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Cliché!

• På vägen hem från släktträffen satt vi sex personer och en tupp i bilen. Någon gång ska bli den första, eller hur?

• Tanken om att mitt huvud skulle explodera av tankar och teorier om jag inte hade bloggen att skriva i slog mig, och den är ganska sannolik.

Nu ska jag till SM, med ate Kris, ate Glamyrs och Marion så det är dags att fixa till sig. Ha det bra nu.

 Kommentarer
Postat av: Bitterfittan

ja det är det verkligen (: vad sysslar du med ikväll sötnos?

2009-12-28 @ 18:22:18
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Simone

Låter som du bubblar av tankar och idéer :)

2009-12-29 @ 12:24:28
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack! xDGott nytt år! x)Låter fett kul att åka bil med en tupp och att få presenter och pengar av människor man inte kommer ihåg ;PMen fett sorgligt det med pojken x/ Tyvärr så har många barn (och vuxna) det fattigt.

2009-12-29 @ 15:29:56
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: kaaseey

mia kan inte du lägga in några bilder där ifrån ?(:

2009-12-29 @ 17:45:20
URL: http://kaseykarlsson.blogg.se/
Postat av: Erica,

haha en tupp xD

2009-12-30 @ 11:37:58
URL: http://donotpanic.blogg.se/
Postat av: pelle

äsch, inget fel med det där du skriver om pojken. snarare mänskligt! bevis på ett gott hjärta eller något i den stilen ;P

2009-12-30 @ 20:24:21
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0