i ett sista kapitel, som jag har förälskat mig i

Första riktiga uppdateringen från Filippinerna, då jag också skriver inlägget under tiden. Det är jätte trevligt att vara här, träffa mina släktingar på mammas sida, den kommande shoppingen, värmen, bläckfiskringarna från Philita's, människorna och så vidare, listan kan bli lång. Det enda som skulle kunna vara ett minus är att folk kollar en del. Även om jag ser väldigt filippinsk ut så skiljer jag mig mycket från dem till utseendet, det ser jag själv... och det gör också dem. Det är inte några elaka blickar eller så, tvärtom, folk ler osv. Men när man inte är van vid den uppmärksamheten och också har svårt för att möta blickar, tja... Då blir det lite komplicerat och jag ägnar tiden till att se på mina defekta fötter. Jag skulle nog inte säga att alla tittar eller att det är såhär över hela Filippinerna, men just här i vårt kvarter så är det på detta viset pga det inte finns så många turister.

Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn på Spotify. Varje låt är som en känsloexplosion. Okej, det lät ju lite lagom jävla sjukt. Men varje låt är vacker och genuin. Jag förstår inte att jag upptäckt henne förrän nu... Det är ju som att först nu förstå att människor som deltar i reality-shower är mentalt labila, lite sent kanske.

Besökte även shoppingcentret SM idag, som bara ligger över floden här (som förresten är har en radie på flera km). Jag lovar er, det är ta mig fan livsfarligt att gå in där! Alla skor... Alla kläder... Alla väskor... Jag återvänder nog imorgon, och då ska jag nog ta med mig lite saker hem. Det enda som skulle kunna gå dåligt är väl att jag skulle göra av med alla pengar vi har för att köpa kläder (kanske t o m sälja macen, sannolikt) eller att jag gör en Winona-Ryder och shoplifting blir min nya hobby. Vi får se... Nu är klockan halv elva här, så nu ska jag hitta på något annat.

Ha det feting jävla gött nu,
Mia


Kommentarer
Postat av: matilda

awesome! haha, handla inte upp alla kläder där nu! och melissa horn, hon är döjobbig på spotify reklamen -.-. blir så arg!! saknar dig<3

2009-12-21 @ 15:25:46
Postat av: sara

Vill du ha en vinter design?

Kika in på bloggen och motivera varför. =)

2009-12-21 @ 16:55:03
URL: http://hejffin.blogg.se/
Postat av: frida

sv: tack så mycket fina du! :)

2009-12-21 @ 17:08:44
URL: http://heyfridaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejjhejj allt bra idag ? :)

2009-12-21 @ 18:40:39
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: pelle

hahaha, liknelsen med dokusåpadeltagare var ju bra rolig ;D

2009-12-21 @ 21:09:46
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: JULIA - en i mängden ♥

hihii, ja :)

hur är det? <3

2009-12-22 @ 15:07:53
URL: http://strumpsuck.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Melissa horn är så fruktansvärt bra, gillar dem äldre låtarna mer än dem nya faktiskt :D

2009-12-23 @ 14:32:58
URL: http://jasses.devote.se

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0