Mia as Tom Hanks in The Terminal

Allo där. Just nu sitter jag på flygplatsen i Singapore, innan jag säger något annat skulle jag kunna lägga till att det är en jävligt fin flygplats. Just nu har jag inget internet så jag sitter och skriver detta inlägget på word för att sedan publicera det. Visst finns det internet, men det kostar lite kosing… Så det hoppar vi över.

Jag kanske borde tala om hur resan har gått? Jo, den har gått bra… Men med en förbannat seg start då planet till Köpenhamn från Landvetter blev försenat två jävla gånger. Efter att man nått Köpenhamn 3 timmar senare än väntat, då stod en flygresa på 12 timmar till Singapore på tur. Jag vet… Ni tänker, fan vad jobbigt att sitta still så länge. Fel, så jävla fel. Det jobbigaste av allt var att vi reste med en massa jävla danskar. Jag har ingen aning om det var flera familjer, men det verkade inte så med tanke på att det fanns två föräldrar… Jävligt många barn, förmodligen var kvinnan latex allergiker eller någonting. Jobbiga barn som dessutom pratade danska, jag hatar danska! Precis innan vi skulle landa så försökte jag tänka på allt från lilla sjöjungfrun till zombie invasioner bara för att hålla mig upptagen. Men nej, sen började någon dansk prata och då spydde jag… Uppenbarligen är åksjuka och danska ingen bra kombination, så pröva aldrig på det.

Att det finns många fula språk i världen, det är jag medveten om. Men danska… Det tar fan priset, det är fulare än skånska (som ja, är ett språk!), finska och tyska. När personalen i Köpenhamn försökte tala med en… Ja, jag förstod nog lika lite som Thåström gjorde under sina ”bästa” dagar. Tillbaka till the storytelling, planet till Filippinerna går om ungefär två timmar nu. Prima! Jetlaget har jag inte haft några som helst problem med, klockan är 03.04 i Sverige nu när jag skriver detta inlägget, och jag är pigg som en nötskrika/nötkärna.

Mina ytliga utåtsvävande planer har nu vandrat till att göra en Linda Rosing… En läppförstoring! Okej, det var ett skämt. Att det ska se ut som om man har en inflammerad ringmuskel (muskeln som vanligtvis sitter i ditt rövhål) i ansiktet är inget jag precis strävar efter. Ibland är smaken som baken helt enkelt… Det enda jag funderade över var att permanenta mitt hår, jag skulle gärna se ut som en svart pudel. Schäfrar är också fina… Men att ”go-Britney-Spears” (ni kommer väl ihåg-07 eller när det var?) på mitt huvud är inget som händer inom den närmaste framtiden.

Detta inlägg publiceras snarast. Ha det så bra nu.
Halvhjärtade hälsningar,
Mia

 

 


Kommentarer
Postat av: maria

love kollaget (:

kooom hem xd!

2010-01-08 @ 14:59:03

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0