skit i toan och bert karlsson i bikini, riktigt?

Så som många andra älskar jag att få mig att framstå som fantastisk. Men nu tänkte jag vara lite ärlig och inte sticka huvudet i sanden, och istället erkänna att jag har problem med jet-lag. Igår sov jag från 13.00 till 16.00 vilket påverkade min nattsömn. Så nu sitter jag här klockan 06.45, vaken sen klockan 03.00...

I varje fall så har vistelsen börjar lite svajigt. Efter att skitit stopp så att toaletten svämmade över (en typisk grej som bara jag skulle nämna) och förmodligen klivit i tuppskit utan att ha lagt märke till det, förstod jag att tiden här bara kunde bli bättre. Så det är väl något positivt? Eller hur? ELLER HUR? Om några timmar ska vi åka och bada, i pool. Personligen är jag inget fan av klor, men ey... Vatten är vatten eller hur? Smutsigt, rent, svart eller vitt, det är precis lika mycket värt.

Ingen bild i detta inlägget heller. Det beror på att jag är inne på mormor och morfars dator... Och att ta ett kort med webcamen just nu kommer inte på fråga. Jag kommer troligtvis ge er en börda för livet. Kanske inte då... Men jag ser ungefär lika hemsk ut som Bert Karlsson gör i en tanga-bikini. Okej då, kanske skulle jag lagt ut en bild på mig själv istället för att få er att föreställa er den där ganska hemska bilden.

Hälsningar,
Mia


Kommentarer
Postat av: Ally

HAHAHA du är så härlig! gjorde hela min dag!

2009-12-23 @ 13:51:49
URL: http://alexitas.se

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0