i can drive you nuts

Åh, så roligt! Jag vaknade vid ungefär halv två idag, duschade alldeles för länge, sen kommer jag inte in på facebook... Äh, jag får rädda världen imorgon istället. Men idag måste jag städa och plugga. Städa är ett grovt ord för min del, ett ord som man helst inte vill yttra... Ungefär som om man säger bomb på en flygplats, då blir ju väktarna och all personal där helt utom sig, så sätt in städa, opasslig tid och Mia istället för de självklara orden.
I alla fall så har jag inte uppdaterar på en dag eller så, eftersom jag varit borta. Med tanke på att jag kom hem vid halv två igår kväll så kändes det som att jag behövde sova mer än blogga. Vart har jag hållt hus? Hemma hos Matilda(tryck!) och på Jul kul cupen i Emmaboda, som jag förmodligen redan har nämnt. Jag och mitt lag spelade under fredagen, tyvärr gick vi inte vidare till dagen därpå. Men en felbedömning av domaren gör en jävla skillnad, speciellt om det är en straff.
Dagen därpå åkte vi till Emmaboda igen, alltså igår. Matilda är nog rätt glad för att den här traditionella helgen är över, mest för att jag tjatade hål i huvudet på henne. Det handlade om allt från om att jag vara paranoid för att jag trodde att folk kollade på mig till filmen Upp. Bara så ni vet så heter inte snakebites längre snakebites, numera heter det facebites. Men det var en jävligt bra helg helt enkelt.
Matilda: Vad coolt det skulle vara om vi kunde se matchen i 3D!
(när vi kollar på en inomhuscup i Emmaboda)Kommentarer
Postat av: Z A N D R A - Veckans blogg

Tjo! :D

allt bra idag?

2009-11-29 @ 16:35:52
URL: http://decevven.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Scenil?

E-mail: (bara för mig)

Din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0